9 november Van der Heem reünie. (Agenda)

door Ben ⌂ @, Waddinxveen, 02.10.2013, 11:10 (3873 dagen geleden)

Na de twee voorgaande reünies wordt op veler verzoek in november voor de derde en waarschijnlijk ook de laatste maal een reünie van oud-personeelsleden van het vroegere Van der Heem N.V. georganiseerd.
Deze reünie vindt plaats op zaterdag 9 november van 13.00 uur tot 17.00 uur in de grote zaal van GGZ-Delfland, Sint Jorisweg 2 in Delft.
De kosten voor deelname zijn € 22,50 per persoon.

Het wordt weer een gezellige middag met oud-collega’s, herinneringen, live muziek een hapje en een drankje en mogelijk nog wat verrassingen.
Er zal een tafel met door Van der Heem gefabriceerde artikelen te zien zijn.
Ook worden er tijdens de reünie foto's en films vertoond en daarbij zijn uw eigen Van der Heem spullen en/of foto’s om over te praten welkom!

Informatie inwinnen- en aanmelden kan eenvoudig per e-mail, door gebruikmaking van het envelopje achter mijn gebruikersnaam.

Van der Heem was een bedrijf waar o.m. radio- en televisietoestellen, platenspelers en bandrecorders alsmede huishoudelijke apparaten werden gemaakt.
Vanaf eind jaren veertig, tot en met de eerste helft van de jaren zestig, werkten er bij elkaar meer dan 3000 mensen en was Van der Heem naast de rijksoverheid de grootste werkgever in Den Haag. Het hoofdcomplex van Van der Heem stond van 1939 tot aan de sloop van het laatste gebouw in februari 1997 aan de Maanweg in Den Haag, op de plaats waar nu het KPN-gebouw staat. Tevens waren er vestigingen in Utrecht, in Sneek en aan de Laakweg in Den Haag waar de solexen in licentie werden gemaakt.

--
Een helikopter overzicht heeft pas zin als je niet te hoog vliegt.

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum