Agenda van evenementen, markten en beurzen (Agenda)

door Admin @, 17.10.2013, 08:00 (3266 dagen geleden)

Beste forumgebruikers,

Gezien het aantal aanvragen voor een tijdelijk bovenaan de eerste pagina 'vastgeprikte' (zgn. 'sticky' ) vermelding van een evenement, markt, of beurs, is de categorie “Agenda” in het leven geroepen.
Deze rubriek is uitsluitend voor aankondiging- en omschrijving bestemd, dus niet voor commentaar.
Degene die niet geïnteresseerd is in deze categorie, kan hem uitzetten in zijn/haar profiel.

Aankondigingen in deze categorie worden niet standaard in de 'sticky-lijst' opgenomen. Dit gebeurt alleen na een verzoek per e-mail aan het forumbeheer, waarbij als regel geldt dat de aankondiging slechts 'sticky' staat gedurende zo'n vijf weken voor de aangekondigde dag.
Een uitzondering wordt - op verzoek - gemaakt voor langdurige éénmalige evenementen in tentoonstellingsruimten (musea, etc.).

Aankondigingen die op eigen houtje, of langer dan ± vijf weken voor de aangekondigde dag, zijn geplaatst zullen -zoals andere forumbijdragen- langzaam weer uit beeld verdwijnen.

Houd zelf vooral ook de uitgebreide agenda van de Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio NVHR in de gaten!

Admin.

Vr. 30 sept. t/m Zo. 02 okt. - Jubileumweekend NVHR

door agenda @, 07.09.2022, 19:12 (18 dagen geleden) @ Admin

[image]

De organisatie zal tijdens dit jubileumfeest een 60-tal buizenversterkersets (elk 2 x monoblok) verkopen, prachtig gebouwd door het helaas overleden NVHR-lid Kees Heuvelman.
Zie https://www.nvhr.nl/verkoop_buizenversterkers.html

Za. 08 okt. - radio-onderdelenmarkt - Assen

door agenda @, 07.09.2022, 19:26 (18 dagen geleden) @ Admin

[image]

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum