Agenda van evenementen, markten en beurzen (Agenda)

door Admin @, 17.10.2013, 08:00 (2930 dagen geleden)

Beste forumgebruikers,

Gezien het aantal aanvragen voor een tijdelijk bovenaan de eerste pagina 'vastgeprikte' (zgn. "sticky" ) vermelding van een evenement, markt, of beurs, is de categorie “Agenda” in het leven geroepen.
Deze rubriek is uitsluitend voor aankondiging- en omschrijving bestemd, dus niet voor commentaar.
Degene die niet geïnteresseerd is in deze categorie, kan hem uitzetten in zijn/haar profiel.

Otto (admin)

Aanvulling: Aankondigingen in deze categorie worden niet standaard in de "sticky-lijst" opgenomen. Dit gebeurt alleen na een verzoek per e-mail aan het forumbeheer, waarbij als regel geldt dat de aankondiging slechts "sticky" staat gedurende maximaal drie weken voor de aangekondigde dag.
Een uitzondering wordt - op verzoek - gemaakt voor langdurige éénmalige evenementen in tentoonstellingsruimten (musea, etc.).

Aankondigingen die op eigen houtje, of langer dan drie weken voor de aangekondigde dag, zijn geplaatst zullen -zoals andere forumbijdragen- langzaam weer uit beeld verdwijnen.

Houd zelf vooral ook de uitgebreide agenda van de Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio NVHR in de gaten!

Museum Beeld en Geluid gesloten : heropent medio 2022

door agenda @, 10.09.2020, 17:00 (410 dagen geleden) @ Admin

Museum Beeld en Geluid in Hilversum, opent medio 2022, na ingrijpende verbouwing, opnieuw de deuren.

[image]

Over Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld en Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen belicht vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.

zo. 07 nov. - Radiobeurs, Herk-de-Stad - AFGELAST

door agenda @, 17.10.2021, 20:45 (8 dagen geleden) @ Admin

Helaas heeft de organisatie van de beurs zich genoodzaakt gezien, in het licht
van mogelijk stijgende coronacijfers, de beurs af te gelasten.

[image]

ma. 08 nov. - bijzondere veiling microfoons en radio's

door agenda @, 18.10.2021, 18:25 (7 dagen geleden) @ Admin

Bijzondere veiling microfoons en radio's - fysiek in Rotterdam en online.

Op maandag 08 november komen bijzondere collecties microfoons en radio's onder de hamer bij veilinghuis Vendu Rotterdam.

[image]

Gezien de buitengewone aard- en omvang van beide collecties maakt het Forumbeheer, als zeldzame uitzondering, melding van deze veiling.

https://vendurotterdam.nl/catalogus/?auction_id=1224

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum