Aanbiedingen bundelen a.u.b. (Algemeen)

door Admin @, 24.04.2020, 14:04 (1460 dagen geleden)

Beste lezers,

Ik ben vanmorgen een kwartier bezig geweest om allerlei aanbiedingen te bundelen. We begrijpen dat in deze tijden velen aan het opruimen zijn gelagen, maar houdt u a.u.b. aan de aanbiedingregels. Dit forum is bedoeld om te discussiëren over oude radio's, en het wordt wel erg onoverzichtelijk als er telkens losse aanbiedingen "doorheen fietsen". Dus nogmaals:

  • Een aanbieding moet het karakter hebben van een opruiming van overtollige goederen. Verzamel daarom eerst al uw aan te bieden goederen en bied ze aan in één thread, en dus niet telkens om de paar dagen een deel aanbieden. (Zie ook volgend punt). Opm: de opruiming kan uiteraard ook bestaan uit één enkel toestel.
  • Bundel meerdere aanbiedingen in één bericht of één thread, in plaats van een hele rits nieuwe berichten. Als regel gaan we er van uit dat één aanbiedingenbericht of -thread per maand ruim voldoende moet zijn voor een opruiming van uw overtollige goederen. Het aantal te verkopen objecten in die betreffende thread of bericht is echter onbeperkt. Het bundelen van verkoopberichten houdt het forum overzichtelijk zodat de technische discussies niet 'ondersneeuwen' tussen de aanbiedingen. De beoordeling van de frequentie van de aanbiedingen ligt bij het beheer.

Alvast bedankt voor de medewerking,
Otto (admin)

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum