Schaal en achterwand Philips BX310A (Gezocht)

door Geri @, Bennekom, 28.11.2020, 20:25 (1244 dagen geleden)

Beste forumleden,
Wie kan mij helpen aan een (nagenoeg) onbeschadigde schaal en tevens achterwand voor een Philips BX310A?
Ik heb wel een schaal, maar die is al beschadigd en de rest van de opdruk zit er nog maar heel losjes op. Je hoeft er maar aan te komen en hij laat al los, dus over schoonmaken hoef ik het helemaal niet te hebben. En dat is wel nodig, dus ik zou er graag een hebben die wel schoongemaakt kan worden (of al is). Een doorzichtig Philips-embleem voor deze radio is ook welkom.
Wie kan mij daaraan helpen?
Groeten, Geri

Schaal en achterwand Philips BX310A

door Harm Schuring @, Enschede, 20.12.2020, 18:30 (1222 dagen geleden) @ Geri

Beste Geri,

ik zag op het forum dat je een schaal, merkembleem en achterwand van de Philips BX310A zoekt. Ik weet niet of je inmiddels al voorzien bent. Sinds kort heb ik 2 van deze toestellen. Eén daarvan is te koop.

[image]

[image]

[image]

Er zit een lichte beschadiging in de schaal (zie middelste foto). De achterwand was ingescheurd, maar die heb ik met 2-componentenlijm gerepareerd. De kast is onbeschadigd. De radio speelt overigens redelijk goed.
Ik vraag € 20,- voor de radio. Is dat wat voor jou?

Groeten,
Harm Schuring.

Schaal en achterwand Philips BX310A

door Geri @, Bennekom, 21.12.2020, 19:57 (1221 dagen geleden) @ Harm Schuring

Dag Harm,

Ik had de moed al een beetje opgegeven. Daarom ben ik blij dat je reageerde. De schaal ziet er zo te zien nog goed uit. Zit de opdruk er nog vast op? Dan wil ik de radio wel graag van je overnemen.
Enschede in voor mij niet naast de deur. Ik woon in Bennekom en in deze tijd is de rit veraangenamen met wat anders ook nauwelijks mogelijk. Daarom, zou je hem eventueel willen opsturen? Die kosten neem ik uiteraard voor mijn rekening.
Misschien is het handig als we per telefoon of whatsapp verder overleggen. 06-52695070.

Groeten, Geri

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum