Philips meetzender gezocht (Techniek Radio/TV)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 13.08.2021, 17:01 (988 dagen geleden)

Beste forumlezers,

Af en toe ben ik soms wekenlang bezig om een oude radio weer in orde te krijgen en uiteindelijk lukt dat mij wel via een voor sommigen een veel te lange weg. Mij maakte het niet uit want tijd maakt mij niet uit. Het is hobby tenslotte.
Maar dan hoor ik van mede forummers dat ik met een meetzender veel sneller de fout had kunnen vinden en daarom moet ik maar eens op zoek gaan naar zo'n wonder meetzender.

Liefst een meetzender van het merk Philips want ik heb tenslotte iets met Philips met al mijn Uutjes.... En daarom hoop ik dat iemand mij op weg kan helpen die een mooie en geschikte Philips meetzender te koop heeft. Graag hoop ik een reactie van u te horen.

Groeten, Hans

--
Met vriendelijke radiogroet, Hans

[image]

Philips meetzender gezocht

door hans @, Hoorn, 13.08.2021, 17:59 (988 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Hans,

Ik heb nog een GM2883 over, maar ik ben er niet zeker van of hij functioneert. Ik haal hem uit de opslag en ga eens kijken.

Laat dit andere aanbieders niet afschrikken; ik raak hem altijd wel kwijt.

hans

--
raaf apenstaart multiweb punt nl

Philips meetzender gezocht

door Hans Op den Camp @, Leusden, 13.08.2021, 19:33 (988 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Tijdens de NVHR radiocursus in Ede werd vaak een meetzender aangeraden om fouten te kunnen vinden en vandaar dat mijn wens is om nu een Philips GM meetzender aan te schaffen.

--
Met vriendelijke radiogroet, Hans

[image]

Philips meetzender gezocht

door Herm Willems @, Maastricht, 13.08.2021, 20:11 (988 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Hallo Hans, ik heb nog een Heathkit AM-meetzender in de schuur staan waar ik niks mee doe. Hij werkt wel nog prima. Mocht je daar belangstelling voor hebben, dan mag je hem gratis van me overnemen.

Philips meetzender gezocht

door Hans Op den Camp @, Leusden, 14.08.2021, 09:37 (987 dagen geleden) @ Herm Willems

Dag Herm,

Het is dan misschien geen Philips maar wel een meetzender waar iemand destijds heel veel moeite voor heeft gedaan om hem te bouwen. Daarom wil ik hem graag van jou overnemen. En denk ik dat ik er nog heel veel radio plezier mee kan genieten samen met mijn jonge buizenradio mannetjes die ik enthousiast heb gemaakt voor een techniek die er gelukkig ook nog naast de transistors bestaat. Dankzij dit forum met die oude techniek vinden jongelui het best wel nog steeds interessant om met die oude buizen bezig te zijn. Mooi toch?

--
Met vriendelijke radiogroet, Hans

[image]

Philips meetzender gezocht

door Herm Willems @, Maastricht, 14.08.2021, 11:09 (987 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Prima Hans, ik stuur je een pm.

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum