Lichtmis (Algemeen)

door Roland Huisman @, Zwolle, 24.09.2022, 20:11 (580 dagen geleden)

Hallo mensen,

Ik was benieuwd of iemand hier nog leuke dingen heeft gevonden op de beurs in de Lichtmis.

Groeten, Roland

Lichtmis

door Hans van Kampen @, Voorhout, 24.09.2022, 23:42 (580 dagen geleden) @ Roland Huisman

Hoi Roland,

Ik ben geweest en heb heel bescheiden alleen maar een pincetje gekocht en bijna een klein Russisch scoopje maar die bleek ik al te hebben, ik had gelukkig foto’s van mijn verzameling op de telefoon.

Weer viel uiteindelijk mee toen het een tijd droog was en gelukkig kon er op het weiland worden geparkeerd.

Het oude restaurant is 2 jaar geleden door een brand verloren gegaan heb ik vernomen en verder geheel afgebroken vandaar een nieuwe “hut” die er wel sfeervol uit zag.

;-)
Hans

Lichtmis

door Leo Snoeren ⌂ @, Dongen, 25.09.2022, 13:47 (579 dagen geleden) @ Roland Huisman

Hoi Roland,

Ik vond twee cassettedecks en een leuke autoradio: allemaal transistorspul, dus het verkeerde forum.... Wel een aantal bekenden gezien en even bijgepraat, dat was leuk. toen het om een uur of 10 echt ging regenen zijn we naar huis gegaan. Jammer genoeg veel lege kramen en ook de paden door de rijen waren breder dan in het verleden. Blijkbaar neemt het aantal standhouders ook hier af.

Al met al een leuke beurs en best geluk gehad met het weer....

--
Met vriendelijke groet,

Leo Snoeren

https://www.rrd.link/ (onder constructie)

leosnoeren(apenslingertje)freedom.nl

Lichtmis

door Otto Tuil ⌂ @, Drenthe, 26.09.2022, 13:14 (578 dagen geleden) @ Roland Huisman

Ik was er van ca. 10:30 tot ca. 13:00. Merkwaardigerwijs geen bekenden tegengekomen. Nou moet ik wel zeggen dat ik altijd vrij dromerig rondloop :-) Vaak moeten ze mij juist aanschieten ;-) Maar goed, er waren toch wel wat kramen met buizenradio's. Verder uiteraard veel (buizen) zendapparatuur. Bij de radio's meende ik wel dat de "vintage"-rage de prijzen heeft opgedreven. Stond nog wel een leuke Tesla Rythmus bakelietje voor een tientje. Heb nog even getwijfeld, maar de schaal was gebroken (vandaar ook de lage prijs). De breuk was wel recht, zonder missende scherven. Was redelijk onzichtbaar te repareren. Toch maar niet gekocht. Uiteindelijk met een printtransformator, een een kleuren mini-TV huiswaarts gekeerd.

Otto

--
Ohm sweet Ohm...
[image]

Lichtmis

door Hans van Kampen @, Voorhout, 26.09.2022, 18:35 (578 dagen geleden) @ Otto Tuil

Aha Otto, dus jij hebt dat mini kleuren tv-tje gekocht;-)

Ik zag hem staan maar liep verder door, ik spaar kleine tv-tjes zoals je weet maar bij deze zat ook een cassette recorder ingebouwd en dat hoeft voor mij in eerste instantie niet maar omdat mijn verdere oogst vrijwel nihil was ben ik terug gelopen naar de bewuste kraam in de buitenring achteraan om hem toch te kopen en was het fraaie kleine zwarte toestelletje weg:-(

Meestal blijven die mini’s staan maar deze had toch “de benen genomen:-D) Veel plezier ermee overigens.

;-)
Hans

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum