verkoop en koop van spullen op dit forum (Algemeen)

door Otto Tuil ⌂ @, Drenthe, 13.07.2008, 08:07 (5942 dagen geleden) @ S.Leunissen

Voor zover ik weet (en wie is dit allemaal vergeten ?) is het bij de verkoop van spullen via dit forum nog altijd zo dat degene die het eerst via dit forum reageert de eerste kans krijgt; los van de lage prijs die gevraagd wordt.

Voorzover ik heb gezien is dit nog niet als regel opgenomen bij vraag en aanbod (ik zal dit ook aankaarten bij de mede-moderatoren).

Hallo Sander,

Die regel heb ik nog geschrapt in de tijd dat ik dit forum nog modereerde. Gedaan om de simpele reden dat het eenvoudigweg niet te handhaven is. Wat wou de anders doen? Een paar "mannen in regenjassen met gleufhoeden" er op af sturen? Eigenlijk lijkt het me meer een soort "gentleman's agreement" dat de eerste die komt ook het eerst maalt, maar aan de andere kant zie zo vaak dat als een "nieuweling" iets aanbiedt, vervolgens wordt bestookt met vragen over meer foto's en opties over opsturen of meebrengen naar Driebergen. Buiten het feit dat de kans groot is dat de persoon nog nooit van "Driebergen" heeft gehoord, wil hij er gewoon snel en simpel van af. Dus als je eerste komt, ook direct per mail reageren en een afspraak maken. Is de afstand te ver, dan trek je je gewoon terug.

Otto


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum