downloaden bij rmorg (Algemeen)

door soundman2 @, Wouw, 03.03.2018, 15:29 (2236 dagen geleden) @ Maarten Bakker

Waar het hier om ging, is dat soundman2 geen beginner is en zelfs electronicaprofessional is die -als het goed is, ik weet uit ervaring dat het niet altijd meezit- gemaakte kosten aan klanten kan doorrekenen. Hij hoort dus te weten dat het leven niet altijd over rozen gaat en hem is als ik me goed herinner ook al eens eerder gezegd dat het insturen van foto's of het aanvullen van informatie op rmorg best makkelijk is - zeker voor hem. Met een paar foto's kun je weer een heel tijdje vooruit.

Het klopt dat ik ook op professionele basis repareer en daar een vergoeding voor vraag. Daar is niets mis mee. Het gaat dan over apparatuur die ik aan professionele klanten heb geleverd en waarvoor ik ook de nazorg lever. Dat heeft niets van doen met het hobbymatige verschijnsel op de diverse fora.
Professionele klanten willen geen amateurs over de vloer. Van alle door mij geleverde apparatuur heb ik ook alle documentatie in huis en leveranciers, die niet bereid zijn om documentatie te verstrekken kunnen aan mij nog geen schroefje leveren.
Over het project waar dit allemaal over gaat, is een radiootje uit het begin van het transistortijdperk. Het is een vrij uniek ding en de eigenaar wilde het zelf niet verkwanselen.
Ook die eigenaar heb ik toegezegd dat de reparatie in principe kostenloos is, buiten de eventueel de noodzakelijk te maken kosten zoals verzendkosten en eventueel de kosten van te verwerven onderdelen. Heb ik de onderdelen zelf dan zijn die meestal helemaal gratis.
Overigens denk ik dat ik op de diverse fora redelijk scoor om reparaties op afstand uit te voeren. Dat kost tijd , energie, uitzoekwerk en dat allemaal gratis.
Het mag duidelijk zijn dat ik het deze keer niet eens ben met jouw visie.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum