foto's binnenwerk chassis Philips 2634 (Gezocht)

door Wim Sanders @, Nuenen, 19.10.2019, 18:10 (223 dagen geleden)

Beste radiovrienden,

naar aanleiding van het verhaal over het verschil tussen een Philips 2634 en 2637 heb ik de schema's maar eens gedownload. Dit toestel staat al een hele tijd bovenaan mijn veranglijstje.

Het viel mij op dat de originele tekeningen met de bedrading en schema, erg slecht leesbaar zijn. Het schema is nauwelijks leesbaar. Enige jaren geleden heb ik het bedradingsschema van de Philips 2515 opnieuw getekend. Die tekening is inmiddels op diverse websites terug te vinden. Prima, daar was het ook voor bedoeld.

Nu wil ik dat voor de 2634 ook gaan doen.
Echter de tekening van het bedradingsschema is op een aantal plaatsen niet leesbaar.
Om een goede en duidelijke tekening te maken, wil ik jullie vragen om mij foto's te sturen van het binnenwerk van het chassis.
Liefst een foto waarop hetzelfde te zien is, zoals op de tekening in de NVHR schematheek en daarnaast een aantal detail foto's.

Naar gelang het werk vordert, kan het zijn dat ik al een deel van de tekening kan versturen. Mochten de foto's niet geheel duidelijk zijn, dan zouden jullie op deze tekening aanpassingen kunnen maken en die naar mij terug sturen, zodat ik de tekening weer bij kan werken.

Ik ben inmiddels met het tekenwerk begonnen. Helaas kan ik nu niet aangeven wanneer het gereed zou zijn. Het is wel de bedoeling dat deze tekening naar de NVHR schematheek gestuurd wordt, zodat iedereen die daar op kan halen.

Als er duidelijkere tekeningen zijn van het authentieke schema van dit toestel, dan wil ik ook een poging wagen om dat schema opnieuw te tekenen. Vanmiddag een aantal uren op het grote www rondgezocht, maar niets beters kunnen vinden dan de tekeningen in de schematheek.

Wie helpt?

Stuur dan svp een PM en ik geef mijn eigen e-mailadres door, voor zover dat nog niet bekend is.

Bij voorbaat dank.

Wim Sanders.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum