Verlopen FM-tuner (Techniek Radio/TV)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 17.12.2019, 22:28 (1607 dagen geleden) @ Wim Kreuger

Ik denk niet dat iemand wil dat je verantwoording aflegt, maar het is hier een beetje de cultuur om niet al heel snel op te geven, vandaar. Ik denk dat het meer verbazing is, of de drang om je te laten zien dat het allemaal best te doen is, nog even volhouden! En mijn eerste reactie was ook om even te melden welke onderdelen je het beste zou kunnen bewaren als je hem dan toch sloopt, waarbij ik zonder schaamte toevoegde dat dat eigenlijk niet nodig is.

Ga er maar gerust van uit dat het allemaal bedoeld is om je op weg te helpen! Behoud van historische techniek zal voor de meeste forumleden voorop staan, dat mag je gerust in gedachten houden als je reacties leest.

Opzich is jouw toestel niet zeldzaam of duur, maar toen ik een kleurentelevisie goedkoop aan iemand verkocht die het idee wel leuk vond maar vastliep en vrij snel opgaf en hem dan maar wilde slopen, had ik wel zoiets van "daar heb ik het toch niet voor gedaan", naast dat die dingen op ebay al serieus geld waard kunnen zijn. Dan dring je er inderdaad wel even op aan dat iemand er een goed huis voor zoekt. Dat is voor mij denk ik het dichtste bij gefrustreerd dat ik geweest ben. Een B6X12A klikoficeren komt eerder in de buurt van een beetje jammer of zonde, en ik vind dat je dat gerust tegen elkaar mag zeggen.

Ik hang daar geen oordeel aan verder maar ik vind het natuurlijk wel fijn dat je als reactie op maurice wat van je achtergrond meegaf. Vooral ook omdat het dan makkelijker praat (je weet een beetje van elkaar wat voor technische begrippen je bekend mag veronderstellen enzo).


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum