Bewaar tip. (Algemeen)

door castafiore2010 @, Winsum (Gn.), 10.02.2020, 09:27 (177 dagen geleden) @ Maurice

De Franse club "Radiofil" heeft je plan al een paar jaar geleden gerealiseerd en heeft een eigen 'winkel' waar leden tegen hele redelijke prijzen onderdelen kunnen kopen. Frankrijk is echter een groot land en opslagruimte is overal voor een habbekrats te vinden.

Dat is iets, waar je in Nederland meteen tegenaan loopt; het land is overvol en opslagruimte is stervensduur. Hier loop je ook tegenaan bij leden van dit forum, waarvan de meesten waarschijnlijk ook niet beschikken over opslagruimte voor een onderdelenvoorraad. Bovendien is secuur slopen een zeer tijdrovend werkje en zeker de jongere leden (die vaak al krap behuisd zijn, als ze überhaupt al een fatsoenlijk en betaalbaar huis hebben kunnen vinden) zullen ook nog eens moeten woekeren met de factor tijd.

De ouderen onder ons proberen de NVHR nog overeind te houden voor zover zij nog fit genoeg zijn, maar daar is het gehalte 70+ al zo hoog, dat er geen ruimte over blijft om vanuit de vereniging ook nog eens een onderdelendepot te gaan runnen. Het is dus helaas maar de vraag in hoeverre je 'bewaartip' levensvatbaar zal blijken te zijn. Zeg echter nooit 'nooit', misschien beschikt een van de leden van dit forum over de mogelijkheden en voelt zich geroepen....


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum