Bewaar tip. (Algemeen)

door soundman2 @, Wouw, 10.02.2020, 11:08 (177 dagen geleden) @ Maurice

een probleem is ook ,dat je alles ook moet documenteren. Wat is het en vooral waar ligt het. Soms koop ik ook wel eens wat, waarvan ik zeker weet dat ik het heb, maar het niet kan vinden. Om dan later bij een andere actie het voorwerp weer tegen te komen.
Ik heb ook al jaren (>25 jaar) voorwerpen liggen, zonde om weg te gooien en komt misschien nog wel eens van pas. Tja.........
Overigens moeten je erfgenamen ook nog weten wat die oude troep voorstelt. Bij gebrek daaraan verdwijnt toch alles nog op de stort.
Ik heb een werkplaatsje met allerlei meetapparatuur etc, een grote geluidsinstallatie voor de verhuur enz. Mijn kinderen hebben er totaal geen belangstelling voor.
Ik heb tegen mijn wederhelft gezegd: "Als ik er niet meer ben, bel je een van mijn lotgenoten en zeggen dat ze alles zo mogen (moeten) meenemen, maar dan ook echt alles." (Misschien behalve een hamer en een tang ofzo). Als je het zo niet doet kom je er niet vanaf.
MP is totaal geen oplossing. De krenten verdwijnen uit de pap, er komen allerlei lieden aan de deur, die soms de ballen verstand van de materie hebben en de zooi kom je niet vanaf.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum