John Hupse overleden (Algemeen)

door Roland L ⌂ @, Born, 04.10.2020, 00:13 (1302 dagen geleden) @ John Koster

Niemand onder ons heeft het eeuwige leven. Daarom is het goed dat mensen zoals John hun kennis doorgeven aan een jongere generatie. John heeft dat op zijn eigen wijze gedaan via lezingen, artikelen en reacties op dit forum. Hij stak zijn mening over bepaalde zaken niet onder stoelen of banken. Ik waardeer dat in mensen, uitkomen voor je eigen mening en standpunten zonder anderen te kwetsen. Daarnaast heb ik John op dit forum leren kennen als een kundig vakman die anderen altijd wel wilde helpen.

Gelukkig is er nog steeds een aantal mensen met veel kennis van de oude techniek. Hopelijk zijn er voldoende "jongeren" die hier nog wat van opsteken. De oude technologie is veel robuuster dan wat vandaag de dag gemaakt wordt. Mijn iMac sneuvelde door een kortsluiting in een schemerlamp en mijn dvd speler krijgt zijn klep niet meer open. Daarentegen spelen mijn radio's en tv uit de jaren 40, 50 en 60 nog prima. Mede dankzij informatie die ik van John gekregen of gelezen heb.

Moge hij rusten in vrede, veel sterkte toegewenst aan zijn dierbaren. Dat zij getroost mogen worden met het medeleven van ons allen hier.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum