Philips 932A (Techniek Radio/TV)

door Thomas-84 @, 25.12.2020, 09:53 (1218 dagen geleden)

Goedemorgen,

Laatst heb ik een Philips 932A gekocht ter decoratie. De verkoper vertelde mij dat de radio nog helemaal origineel is, alleen dat de chassis vercadmiumd is om roestvorming tegen te gaan. Voor zover de verkoper het nog wist, deed de radio het destijds nog, al is het jaren geleden dat de radio voor het laatst gespeeld heeft.

Nu zou ik willen testen of de radio het nog doet. Echter heb ik gelezen dat je daarvoor alles moet doen, behalve de stekker in het stopcontact steken. Dit moet stap voor stap getest worden en daar komt gelijk mijn vraag naar boven. Is er iemand op het forum (het liefst in de buurt van Den Haag) die dit tegen geringe betaling zou willen doen (of is dit erg veel werk, want het is meer voor het leuke of af en toe aan bezoek te tonen dat de radio het nog doet mocht het lukken). Mocht de radio het onverhoopt niet doen dan is dit jammer, maar niet onoverkomelijk.

Ik ben geen technicus en heb verder beperkte kennis van oude radio's (ik heb mij alleen wat verdiept in de Philips 930A en 932A omdat ik deze optisch erg mooi vind) dus wellicht staan er een aantal niet technische opmerkingen tussen.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum