Fasedraaier? (Techniek Overig)

door Robert Gribnau, 25.09.2022, 17:34 (569 dagen geleden) @ Piet van der Pol
Bewerkt door Robert Gribnau, 25.09.2022, 17:48

Dag Piet,

Bedankt voor jouw reactie.

Ik vind het wel belangrijk om op te merken dat ik niet zozeer een fan van Menno ben, en ook prima kan omgaan met andere meningen dan de mijne, mits ze wel enigszins logisch onderbouwd zijn.

Waar ik echter erg slecht tegen kan, is (dus) kritiek die op geen enkele manier wordt onderbouwd, zoals het door die 'joebog1' betwijfelen van de specificaties van uitgangstransformatoren van Menno van der Veen. Of het klakkeloos op dat forum schrijven dat de boeken van Menno van der Veen veel fouten bevatten, terwijl het (door mijn 'interventie') in werkelijkheid bleek te gaan om boeken van Rainer zur Linde. Een van die boeken bevat inderdaad flinke fouten. Zie: Hoe betrouwbaar zijn de boeken van Rainer zur Linde?.

Het gemak waarmee op nogal wat forums onzin wordt gepost, zal me altijd blijven verbazen. En als dergelijke onzin personen beschadigt, of kan beschadigen, zal ik dat altijd ronduit schandalig blijven vinden.

Heeft dus wat mij betreft niets met 'fan zijn van' te maken, maar wel veel met zorgvuldigheid (controleer eerst eens goed voordat je kritiek/beschuldigingen op een forum post).

Groet,
Robert

P.S.: Die bewuste 'joebog1' zit er op het UK Vintage Radio forum wel vaker volkomen naast dus mijn ergernis was al ontstaan ver voordat het over Menno van der Veen begon te gaan. Ik heb hem daar een PM over gestuurd maar hij verkoos daar niet op te reageren.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum