Ontvanger met bijzonder verhaal (Algemeen)

door Herm Willems @, Maastricht, 21.10.2022, 21:15 (555 dagen geleden) @ Rudi

Alweer een tijdje geleden publiceerden Piet Bakker, Frans Driessens en Peter den Boer over deze lampen in het RHT. Daar stonden ook tabellen bij waarin ook de kneepnummers waren opgenomen.
Ik heb toen een database gemaakt met de nummers en de kenmerken. Die DB is in de loop der tijd nog flink uitgebreid. Nu in totaal 95 stuks.

Dus heb ik het nummer van jouw lamp (3312 volgens mij, zie hieronder) daar eens naast gelegd, en vergeleken met de nummers uit de 3xxx serie die bij mij bekend zijn. Daarbij heb ik mij beperkt tot de nummers tussen 3000 - 3600. Dat zijn in dit geval: 3112,3520 en 3576. De bevestiging van de anodeplaatjes is bij al deze lampen gepuntlast, evenals bij die van jou. Ook de roosterconstructie is hetzelfde als die van jou.

Maar er is een verschil: genoemde nummers hebben aan de ene zijde een witte isolatiering, en aan de andere zijde een zwarte. Bij jou zijn ze allebei wit. Maar er zijn nog heel wat nummers en bijbehorende foto's nodig voordat daar echt iets zinnigs over gezegd kan worden.

Overigens vind ik jouw foto's zeer duidelijk, ook al denkt hier kennelijk niet iedereen zo over.

[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum