Blonder-Tongue Model B-9 Baton, Berekening (Techniek Overig)
Ik ga hier niet vertellen dat ik tot in het kleinste detail deze uiteenzetting kan volgen.
Maar als ik dit soort berekeningen en afleidingen zie dan heb ik toch wel respect voor ontwerpers en degenen, zoals Karel, die met de gegeven schakeling de overdracht karakteristiek met de verschillende secties kan formuleren.
Het geeft een goed inzicht in de keuken waar ontwerpers hun werk doen.
Groet,
Cor
Berichten in deze thread:
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton -
Ericq,
20.02.2023, 13:31
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton -
G.J.Eshuis,
20.02.2023, 22:36
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton -
Ericq,
23.02.2023, 11:56
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton - G.J.Eshuis, 23.02.2023, 12:51
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton - Sieme, 23.02.2023, 14:36
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton - Anton van den Oever, 23.02.2023, 15:00
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton - Ericq, 23.02.2023, 20:05
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton -
Ericq,
23.02.2023, 11:56
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton, Berekening -
KEKuijk,
24.02.2023, 16:14
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton, Berekening - Ericq, 25.02.2023, 09:34
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton, Berekening -
Cornelisjan,
26.02.2023, 13:23
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton, Berekening -
Ericq,
26.02.2023, 18:46
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton, Berekening - Cornelisjan, 26.02.2023, 21:57
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton, Berekening -
Ericq,
26.02.2023, 18:46
- Blonder-Tongue Model B-9 Baton -
G.J.Eshuis,
20.02.2023, 22:36