Gebroken nek tijdens transport :-( (Algemeen)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 06.05.2023, 19:00 (350 dagen geleden) @ Laurens
Bewerkt door Maarten Bakker, 06.05.2023, 19:09

Door het toestel "face down" te versturen, garandeer je min of meer dat hij niet op een andere manier wordt vervoerd. Of hij richt zichzelf bij de eerstvolgende gelegenheid in de goede orientatie - in de hoop dat dat niet 2 meter lager op de vloer is.

Ook als je hem verpakt met het idee dat het scherm naar een andere kant moet kijken, is de kans groot dat de stabielste positie naar beneden is... En dat de verpakking daar niet op bedacht is.

Het is me niet helemaal duidelijk hoe de schade in dit geval ontstaan is en of double boxen daar in dit geval veel had uitgemaakt (wel altijd beter, net als opvullen van het toestel zelf). De schade ziet er voor mij o het eerste gezicht uit als een druk- of steekschade tegen de hals of voet. Hans geeft op het transistorforum aan dat er geen externe schade aan het toestel is en dat het mogelijk door de klem van het covergentiejuk veroorzaakt is (in combinatie met G-krachten). Ik vraag me af of de achterwand misschien gewoon een elastische zwaai tegen de voet gemaakt heeft.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum