Gebroken nek tijdens transport :-( (Algemeen)

door soundman2 @, Wouw, 06.05.2023, 20:02 (356 dagen geleden) @ Maarten Bakker
Bewerkt door soundman2, 06.05.2023, 20:22

Verpakken blijft een vak.
Bij het bedrijf waar ik werkte werden met de apparaten in de verpakking valproeven gedaan in alle richtingen. De valhoogte was doorgaans een meter.
We hadden een verpakkingsontwerper/specialist in dienst.
Overigens vind ik de breuk ook apart. Het juk en de videoprint (of convergentieprint) zit nog steeds op zijn plaats. Het voetje heeft te weinig gewicht om m.i. de breuk de kunnen veroorzaken bij een val. Zoiets verwacht je als er een ander zwaar onderdeel is afgebroken en de buis heeft geraakt, een trafootje bijvoorbeeld.
Als de achterwand de buis geraakt heeft, zou je daar toch wel sporen in de (kunststof) achterwand moeten zien.
Bij de teruggevonden resten mis ik toch wel wat stukken, o.m. is het aantal pootjes van de buis niet compleet. Die zouden in de voet moeten zitten of ergens los moeten rondslingeren.......
Face down verzenden heeft niet de voorkeur. ten eerste weet je toch niet hoe het toestel vervoerd wordt of hoe het valt bij een ongelukje. Toestellen worden bij voorkeur staand vervoerd, dit voorkomt dat eventuele losse glasresten in de buis (kennelijk komt dat voor) het fosforscherm niet beschadigen.
Nu ik wat langer naar de foto's kijk, zie ik ook dat een afschermblik van de kanaalkiezer niet meer op zijn plaats zit. Als dat ook tijdens transport is losgekomen, dan is het toch wel een val van zeer grote hoogte geweest!


[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum