Film Blaupunkt fabriek (Algemeen)

door Laurens @, Zaandam, 07.01.2024, 14:38 (113 dagen geleden) @ Herm Willems

Leuk is anders. Net zoals je voor wetenschappelijk onderzoek een bepaald 'slag' mensen nodig hebt, heb je ook mensen nodig die 8 uur lang aan de lopende band zitten, kunnen doorstaan. Blijkbaar zijn er mensen die het kunnen. Ik zie mijzelf na een week compleet doordraaien.

Zelfde geldt overigens tegenwoordig voor 8 uur lang achter de computerspreadsheets en administratieprogramma's zitten. Dat is - in mijn persoonlijke ervaringswereld - een heel akelig werk.

Wat ik dan weer een redelijk prettige baan vond, was winkelmedewerker in een bouwmarkt zijn. Het hangt dan wel helemaal van het management af of dat een prettige baan is. Zolang die zich niet teveel met je bemoeien, is het helemaal prima.
Ik ben gelukkig op tijd weggegaan uit die baan - niet veel later werd het verplicht om in en uit te klokken in iedere koffiepauze en iedere keer dat je even wegliep van de vloer. Triest. En uiteraard krijg je maar betaald tot sluitingstijd, en niet de 15-20 minuten die het iedere dag kost om de winkel leeg te maken, de kassalades op te bergen en de deuren af te sluiten. Je reinste loondiefstal.

--
Ik neem op kleine schaal reparaties voor anderen aan voor een leuke prijs.
Stuur een mailtje bij interesse.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum