Waar bent u mee thuisgekomen ? (Algemeen)

door Jeroen Landman. @, Hollands Kroon, 01.05.2008, 17:25 (6014 dagen geleden) @ Pieter Vos

Hallo Pieter,
Ja rotzooi genoeg, er zijn er zelfs bij die op MP een spuuglelijk jaren 70 transistormeubel met spaanplaat kast durven aanprijzen als "oma's radio" graag een goed bod....ze vergeten dat oma al bijna 80 was toen ze dat lor destijds kocht.
Wat betreft de radiozenders: je hebt tegenwoordig keus uit "de smaak van de jeugd" R&B, hiphop, slijmerige ballads en andere buitenlandse bagger..iets waar ik als nederlandse 30er niets mee heb. Ook de rotzooi die door Ali B (baba?) en zijn neefje wordt gemaakt, smakeloze domme zooi met vet Amsterokaans accent is mateloos populair onder de jongeren.

Vandaag zag ik nog een Opeltje dat zo van de sloop kwam en waar velgen en een uitlaat onder zaten die eerder op een dure BMW horen..erin 3 hollandse jongens en een meid en keihard van die "Bijlmerrap" uit de ramen..ik zou me dood schamen om dat als Hollander uit mijn wagen te laten knallen..:BAD:
Voordat er weer een rel komt: ik ben geen racist hè?! maar die muziek haat ik dus wel.

Verder Qradio en sky...die Q staat voor Quality..Engels, Engels en nog eens engels..erg boeiend:SLP: :SLP: past beter bij populisten die uitsluitend turbotaal bezigen vind ik.

Ik heb een tijdje naar radio NL geluisterd..maar als Fransie Bauer, Marianne Weber, corry Konings en Bonnie st sherry achter elkaar 24u per dag uit de speaker galmen wordt je daar ook doodziek van..

Mijn favoriet is radio Noord Holland! echt een Nederlandse zender, veel variatie, leuke programma's en erg veel diverse muziek, smartlappen, pop, rock, klassiek en jazz.

Helaas dus alleen in Noord Holland..alhoewel ik hem op de autoradio best lang helder kan ontvangen buiten de provincie.
De middengolf is natuurlijk een drama..ik zeg: vrijgeven die handel!!
zodat zendamateurs (die meestal ook liefhebbers van oude radio's zijn!!)
De frequenties kunnen benutten om fatsoenlijke muziek uit te zenden:-)

Groet, Jeroen.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum