Donatieronde 2021 (Algemeen)

door Admin @, 13.01.2021, 21:52 (7 dagen geleden)

Beste forumgebruikers,

Naar goed gebruik, zet ik de jaarlijkse donatieronde ook weer voort. Dit jaar zal onder andere de overstap naar een nieuwe server gemaakt gaan worden en als dat technisch haalbaar blijkt zal het archief van 2008-2017 weer aan het hoofdforum worden toegevoegd.

Inmiddels heb ik de eerste donaties alweer ontvangen, waarvoor hartelijk dank!

Elke donatie, hoe klein ook, is welkom. Het gaat uiteindelijk ook om het gebaar. Wat er overschiet, investeer ik zoveel mogelijk in het verdere behoud van online electronica-erfgoed en het online beschikbaar maken van informatie die dat nog niet is.

Mijn bankgegevens zijn:
NL88INGB0003644472
t.n.v. M.A.E.Bakker, Delft

Voor buitenlandse transacties hoort daar ook nog de BIC/SWIFT bij: INGBNL2A

Onder vermelding van: donatie nfor 2021 en je gebruikersnaam (*)

Vermeld hierbij a.u.b. dat het gaat om het NFOR (of voor beide fora in 1 keer); op het transistorforum start ik een gelijktijdige donatieronde.

Verder mag je me natuurlijk altijd mailen, of in persoon aanspreken op de NVHR-ruilbeurs als je vragen of opmerkingen hebt over doneren of de verdere beslommeringen rond het forum.


(*) Als je geen gebruikersnaam vermeldt zal ik de donatie als anoniem beschouwen en niet met naam opnemen in de "erelijst". Als ik iemand vergeten ben of ten onrechte als anoniem heb genoteerd, kun je me altijd een berichtje sturen.

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum