Amroh Deuteron (Techniek Overig)

door franzel @, 06.01.2020, 20:14 (325 dagen geleden) @ huub.jak

Beste Huub.jak en soundman 2, Alvast bedankt voor jullie reactie .
Kijk, ik had eerst het schema in handen gekregen . Begonnen met de voedingstrafo te plaatsen op de behuizing (grote opening gezaagd) Buisvoeten elco's, choke geplaatst .
Daarna ben ik in het bezit gekomen (door dit forum)van een complete bouwbeschrijving ;
de componenten waren hier gans anders opgesteld dan bij mij . Als ik alles wilde aanpassen, moest ik gans mijn chasis naar de vaantjes helpen . Daarom besloot ik om het zo verder af te werken ; Daardoor een slordige bedrading ? (of onkunde ?) Ik heb er wel mijn best voor gedaan maar kan wel tegen kritiek. Het blijft immers een hobby !
Om op jullie aanmerkingen terug te komen, De gloeidraadleidingen zijn niet geaard . Enkel getwist en aangsloten op de 6.3 Volt van de trafo . Ik heb niet gelet op de juiste fase . De verf is wel verwijderd aan het aardingspunt . De UGT is proefondervindelijk gemonteerd . Ik heb de behuizing hiervan wel aan het aardingspunt aangesloten ; Dit gaf geen verandering . Voor ik herbegin, zal ik eerst jullie voorstellen uittesten . Misschien bekomen we dan wel tot een bevredigend resultaat ? In het andere geval wordt het een gans nieuw ontwerp en zal ik nog meer mijn best doen om het ordelijker op te bouwen . Maar ik wil jullie nogmaals bedanken voor de opbouwende kritiek .


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum