Vintage elektronica onderdelen (Algemeen)

door Maarten Bakker @, Haarlem / Delft, 09.01.2021, 21:55 (14 dagen geleden) @ Gradus
Bewerkt door Maarten Bakker, 09.01.2021, 22:25

Toevallig is dat laatste uit je eerste alinea iets dat bij mij voor dit jaar op het programma staat als vervanging/aanvulling op wat ik nu op beurzen al een jaar niet meer doe en ik heb uit mijn priveverzameling ook nog wel voor een paar jaar aan spullen die ik kwijt wil om hem uit te dunnen ;-)

Aan het misrepresenteren en boven de prijs aanbieden van onderdelen zitten zowel voor de verkoper als voor de koper als voor het behouden van ons erfgoed, wat nadelen vast. persoonlijk zie ik niets mis met dat bespreken zolang het respectvol en genuanceerd gebeurd.

Overigens zie ik ook correct omschreven en redelijk geprijsde onderdelen, nogmaals ik ga niets afkraken. Het zou zomaar een collega hobbyist kunnen zijn die een hoop spullen had liggen of kon overnemen en er wat moois van wil maken om er met wat meer schaalvoordeel van af te komen.

Ik ga trouwens wel eens opzoeken of we deze discussie, waar ik zelf ook al aan meedeed, eigenlijk wel binnen het bestek van dit forum kunnen voeren. Slecht dat ik dat niet zeker weet.

Edit: het zal wel onder regel 1.5 vallen. Als de moderatoren er een slotje op doen kan ik me dat voorstellen - ik ga het zelf niet doen maar trek me wel terug uit de discussie.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum