Pick-up AG4456 slaat niet automatisch af (Algemeen)

door rgb @, 03.11.2018, 11:53 (138 dagen geleden)

Beste Forumleden,

Van een donor pick-up heb ik de arm over gezet naar mijn AG4456. Voor mechanische instellingen heb ik een 2e AG4456 er naast staan als voorbeeld. De gerepareerde AAG4456 speelt goed, het aanzetten van de draaitafel (arm naar rechts bewegen) en het handmatig afslaan (arm richting spindel bewegen) werkt goed en de mechanische instellingen zijn vrijwel identiek aan de voorbeeld AG4456.

Echter het automatisch afslaan werkt niet goed, dwz het werkt wel maar te laat. Als de arm in de eindgroef is aangekomen en je tilt de arm op en beweegt hem ca. 5-10mm richting de spindel dan slaat de draaitafel wel af. Ik heb geen idee welk onderdeel instelbaar is om het automatisch afslaan te regelen / te vervroegen.

De NVHR documentatie heb ik gedownload. Eén opmerking is te vinden over het niet / te vroeg afslaan en die heb ik toegepast maar dit heeft niet geholpen. Zie fig. 3.
Zie ook de foto van de AG445 die ik heb gekopieerd van de NGG site.

Wie heeft er een (kopie) van de complete set documentatie met mechanische instellingen? Wie heeft een idee hoe het probleem is op te lossen.

Alvast bedankt, René

[image]
[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum