Pick-up AG4456 slaat niet automatisch af (Algemeen)

door soundman2 @, Wouw, 03.11.2018, 22:41 (257 dagen geleden) @ rgb
Bewerkt door soundman2, 03.11.2018, 22:56

Zoals ik al schreef kun je de zaak bekijken zonder plateau. De arm met plastic nok, moet dan gemakkelijk bij de centrale (dunne) drager-as komen, zonder dat deze verschuift op de messing strip , dus verder dan met plateau,omdat de meenemer aan het plateau dikker is.
Zit de arm met plastic nok wel op de goede hoogte, zodat deze niet onder de meenemer-nok van het plateau doorschiet?
De as op de laatste foto met het cirkeltje, zit op het frame geklonken, (ik denk niet dat aan het einde een draadeindje zit) maar staat deze nog wel stabiel op het frame? Als de boel een keer goed vastgelopen is of door een ondeskundige geforceerd of verwrongen is, dan zou die pen zomaar los kunnen zitten. Opnieuw vastklinken is dan de remedie. Let wel, dat is een secuur karweitje. Het frame mag niet vervormen, het as-einde mag niet uitgeslagen worden en moet loodrecht op het frame staan etc. Dat betekent complete demontage, goede ondersteuning van het materiaal etc.
Het plastic ringetje valt in een groef van het asje, Als dat niet op zijn plaats zit, kan de arm in het groefje schieten en dan heb je ook speling, Je kunt in plaats van een plastic ringetje ook zo'n borgveertje gebruiken, die dingen die altijd wegspringen als je ze loswipt:-D
Als je een gaatjestang hebt, kun je ook zelf een ringetje fabriceren. Het hoeft slechts een plaatje te zijn met een gaatje erin wat een diameter heeft die iets kleiner is als van de as (het moet in de groef vallen)

[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum