Condensator-ballast (was: BX290U) (Techniek Overig)

door kris @, Gent Belgiƫ, 25.11.2018, 16:59 (1976 dagen geleden) @ Ron Kremer

M.a.w. er is geen toetsing meer door een (duur) onafhankelijk testhuis zoals dat vroeger door bijv. de KEMA gebeurde. Het 'CE net' kent voor wie makkelijk en goedkoop wil derhalve nogal wat mazen.

Vr. gr., Ron

toch denk dat wat officieel is ingevoerd wel aan de normering voldoet. de verkoper is nu eenmaal verantwoordelijk voor als het misgaat.

De zaak ligt natuurlijk helemaal anders voor diegene die zelf iets gaat kopen op een of andere Chinese site, en dan nog liefst voor geen geld. Dan ben je zelf de invoerder en daar kema of CE niets aan doen, tenzij het verbieden... en dan gaat iedereen klagen dat Brussel of Straatsburg weer eens een slechte beslissing genomen heeft. ook de Douane kan daar iets aan doen, maar die zijn met te weinig middelen, dus onder een bepaalde waarde gaan pakjes gewoon door. enfin, persoonlijk heb ik nog nooit iets van Ali bestelt.( niet dat ik er iets tegen heb)
Nu ik aan de klaagmuur sta;
Het verbaast me ook steeds hoe velen daar van alles bestellen en dan forum's gaan vol klagen over 1) dat ze bedrogen zijn (onderdeel is bvb rebranded) 2) dat de lokale electroboer de deuren sluit..
-einde klaagzang-

als besluit, Het grote internet heeft ten slotte meer voor dan nadelen, oa dit forum , waar kennis en hobby gedeeld wordt over grote afstand.

groeten

Kris


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum