Draagbare buizenradio's (Techniek Radio/TV)

door kris @, Gent Belgiƫ, 19.03.2021, 17:25 (1143 dagen geleden) @ hans
Bewerkt door kris, 19.03.2021, 17:43

't staat al in de eerste lijn.. nooit (bare )"bloot" gebruiken, maar met een "protective" circuit (en dat slaat niet op het in battery protective circuit). En dan volgende lijn.. degelijk verpakt in een behuizing. spreekt men daar van multiple, maar dat geldt ook voor eentje.

En, dat veranderd niets aan wat ik al eerder schreef. het was origineel niet de bedoeling deze batterij los te verkopen.
uit de originele documentatie vd 18650: A Lithium ion battery must include a safety unit(SU). Also for safety reasons cells are not sold individually.

dat ome Ali daar anders over denkt weet ik ook wel.


Het is gewoon geen batterij zoals alle andere. Als ik zie hoe sommigen er mee omgaan.. vroeg of laat is het prijs. Ik wil daar even voor waarschuwen. wat is daar nu verkeerd aan?


je moet hier nog maar het woord asbest uitspreken en het hele forum slaat al alarm om je te waarschuwen voor de gevaren, terwijl het altijd om een minieme hoeveelheid gaat.

in dit topic wordt een (nog) leek op radiogebied op het idee gebracht om dat even in zijn radio toe te passen. In de geest van het forum lijkt het me dan niet meer dan normaal te wijzen op de te nemen voorzorgsmaatregelen en de mogelijke gevaren. Het kan uiteraard wel, maar is toch wel een uitdaging om dat goed (veilig) te doen.

dat nog wat gaan ontkrachten is gewoon onverstandig.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum