EKCO AC 97 (Algemeen)

door soundman2 @, Wouw, 02.07.2008, 14:25 (5783 dagen geleden) @ Willem.H.N

Als ik die slappe doos zie kan ik me voorstellen dat het defect aankomt.

Ik heb al eens meer over dit onderwerp geschreven. Dagelijks komen hier dozen en pakken aan met electronica. Eigenlijk is er nooit wat mis mee. Verpakken is vakwerk. Het juiste gebruik van opvullende buffers en stevige dozen. Als je zelf niet met je volle gewicht op de doos durft te gaan staan, dan is de verpakking niet goed. Als je de doos van een tafel van een meter hoog laat kieperen, mag er niets beschadigen. Deze proeven worden ook genomen door fabrikanten.
Het is inderdaad een utopie om te denken dat de vervoerder juist jouw doos met zorg behandelt. Een vrachtwagen moet vol wegrijden en als jouw pak het onderste is, dan staat daar gewoon alles op en dat kan een heel gewicht vertegenwoordigen. Dan wordt een vrachtwagenchaufeur ook nog eens geteistert door allerlei automobilisten, die niet achter, maar voor de vrachtwagen langs gaan, om een afrit op de snelweg te nemen, waardoor de vrachtauto weer eens vol in de remmen moet. Een pak kan dan makkelijk een meter vallen en vervolgens tegen het kopschot van de laadruimte knotsen.
Als dan de snelweg zondere ongelukken genomen is, komt de volgende uitdaging, drempels in woonwijken. Rij zelf eens met 30km/h door een woonwijk. Als je niet oppast, zitten de deuken in het plafond van je auto.
Conclusie, een pak kan naar hobbymaatstaven niet stevig genoeg zijn.

Henk Roovers


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum