EKCO AC 97 (Algemeen)

door gwekkie @, Leeuwarden, 02.07.2008, 20:49 (5782 dagen geleden) @ Jeroen Landman.

Hallo Jeroen,

Bijna twee jaar geleden heb ik een Radio Rentals radio gekocht waarbij de verkoper zijn uiterste best had gedaan voor wat betreft 'de verpakking'.
Een speciaal door hemzelf gemaakte houten kist bestaande uit een frame van latten met aan de buitenkant triplexplaten bevestigd. Binnenin bekleed met tempex. En de radio was ook nog eens apart verpakt in de bekende noppenfolie.
Heel veel lagen noppenfolie. Werkelijk perfect verpakt. Na ontvangst heb ik hem gemaild dat ik bijzonder tevreden was met de manier van verpakken en ook alleen op deze manier zouden alle radio's verpakt moeten worden.
En wat schetst mijn verbazing. Hij mailde mij terug dat hij een Ferguson radio op dezelfde manier had verpakt en deze radio was zwaar beschadigd bij de koper aangekomen. Zo zie je maar weer. Engelse besteldiensten zijn zeer ruig met het behandelen van dergelijke verzendingen.
Die EKCO AC 97 was niet op de meest perfecte manier ingepakt. Maar als je iets voorzichtiger bent met het behandelen van dergelijke pakketten, zal de radio geen schade oplopen.
Het is voor mij iets te kort door de bocht om gelijk maar de schuld te geven aan de verkoper. Althans dit is wat sommige mensen doen als ik zo de commentaren lees.
Hiermee verdedig je het beleid van de besteldiensten. Ik niet. Dus! Of heb je de radio zelfs verpakt in een houten kist gewikkeld in voldoende noppenfolie, dan geeft dat geen garantie voor een behouden reis.
Gatse.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum