EKCO AC 97 (Algemeen)

door Ed van der Weele † @, Zeist, 03.07.2008, 21:58 (5781 dagen geleden) @ Maarten Bakker

Je hebt gelijk, wat besteldiensten doen is lang niet altijd goed te praten, ik heb ook zo m'n verhalen en ideeen daarover, maar aan de andere kant weet je dat ook vantevoren en verpak je de goederen dus alsof er een kudde olifanten overheen moet... Wat professionaliteit en zorgvuldigheid betreft heb ik trouwens van DHL een hogere dunk dan van TNT (bovendien is alleen die naam al een voorteken).

Dat het niet altijd goed gaat met besteldiensten ben ik helemaal met je eens.

Enige tijd geleden eens bij Conrad geïnformeerd waar de bestelling bleef die ik 3 weken eerder had gedaan. "Onbestelbaar retour gekomen, meneer. Daarvan heeft u ook een mededeling van SelektVracht in de brievenbus gehad". Geen briefje van SelektVracht gezien.

Vandaag verwachtte ik een pakket dat met TNT is verstuurd. Niets ontvangen.
TNT heeft het prachtige instrument "Track and trace" waarmee je de route dat een pakket afgelegd heeft kunt volgen. Melding op de website van TNT:
"Zending niet afgeleverd bij 1e afleverpoging. 2e afleverpoging volgt.
Op het afleveradres was bij aflevering van de zending helaas niemand thuis. Een schriftelijke kennisgeving hiervan is achtergelaten op het afleveradres door een medewerker van TNT Post. Er volgt zo snel mogelijk een tweede afleverpoging.
"
Geen kennisgeving in de brievenbus gevonden. En dat is niet voor het eerst.

Het gaat ook wel eens verrassend goed, waarbij ik moet aantekenen dat die ervaring al van een aantal jaren geleden is.
Ik ontving van een postbesteller een doosje dat zo ontzettend beroerd was dichtgemaakt dat het tijdens het vervoer was opengegaan. 1 stukje sellotape van 2cm lengte is rijkelijk onvoldoende om een doos dicht te plakken.
Wonder boven wonder zaten alle artikelen ongeschonden in de doos, die toch een flinke reis had afgelegd van Berlijn naar Zeist.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum