Belangstelling voor mooie oude radio´s (Algemeen)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 01.07.2008, 16:03 (5784 dagen geleden)

Nog afgezien van het grote aantal berichten op het nieuwe radioforum dat in januari 2008 werd geïntroduceerd en ook de inmiddels 536 geregistreerde enthousiaste radioverzamelaars waaruit blijkt dat de radiohobby erg populair is, ben ik wel eens erg benieuwd hoe het gesteld is met de belangstelling voor de echte oude historische (en dus zeldzame) toestellen.

Het valt mij namelijk op dat het aanbod aan echt leuk historisch oud spul terugloopt en als er eens een zeldzaam oud toestelletje wordt aangeboden dan heeft men er geen bod naar waarde voor over.
Een mooie AVRO Kassandra en een VARA-dyne bleken slechts een spotbieding waardig en ook de dit weekend aangeboden zeer fraaie Philips 204U met de zendernaam Herrijzend Nederland op de schaal kreeg als hoogste bod slechts € 32,50.

Hebben wij verzamelaars het nu echt zo slecht in Nederland of België en mag een zeldzaam toestel tegenwoordig niet meer opbrengen dan een belediging richting de adverteerder. Ik kan me goed voorstellen dat de bewuste adverteerder van die 204U zijn advertentie heeft teruggetrokken. Ik had er al een en heb daarom niet geboden, maar merkwaardig en triest vind ik dit verschijnsel wel. :-):-) Ik blijf positief maar eigenlijk moest er een:-( :EVL: staan. Groeten, Hans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum