Belangstelling voor mooie oude radio´s (Algemeen)

door Klaas, 01.07.2008, 21:01 (5784 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Hallo.

Ik denk dat dit probleem ook te maken heeft met het missen van of niet interesseren in enig historisch besef. Mijn overgrootvader heeft bijvoorbeeld nog gevochten in de eerste wereldoorlog. Mijn grootmoeder wou hier alles van weten. Geen boek over die tijd wou ze missen...
Mijn ouders hebben de tweede wereldoorlog nog enigzins bewust meegemaakt. Ik ben met verhalen grootgebracht en heb een brede interesse voor alle verhalen die hiermee te maken hebben. De eerste wereldoorlog is ook al zo lang geleden! Mijn vriendin en kinderen hebben niets met die tijd. Mijn vriendin is erg bezig met de jaren 80 en mijn kinderen hebben geen benul van deze zaken en zijn erg bezig met het NU... Kijk naar de hedendaagse pubers. Niets mis mee, maar ik denk zelf dat ze eerder 40 euro neerleggen voor een nieuwe MP-3 dan een buizenbak.

Dit gaat als maar door en is niet te stoppen...

Daarom niet te vergeten wat wij allen nu doen. Eigenlijk bewaren wij nu een historisch tijdsbeeld dat vanzelf, al duurt het nog 30 jaar, een grote waarde krijgt in de samenleving. Ik denk alleen dat onze tv's en radio's eerder lesmateriaal worden dan gebruiksvoorwerpen.

Ga vooral door met je hobby, doe ik ook. En verkoop niets voor een appel en een ei...

Klaas.:-D


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum