Hulp gevr.: CORRECT afvlak-filter voor W.E. 274B? (Techniek Radio/TV)

door Rene_T, 09.07.2011, 23:02 (4689 dagen geleden) @ Paul Brouwer
Bewerkt door Forumbeheer, 10.07.2011, 04:52

Ok, terug naar de roots.. 2 x GU-50, 2 x 6J7 en.. 5Z4p(a)

@Paul: Ja die 122mA is wat weinig voor 10W, zodra er weer 'n 5Z4P in zit, zal ik 'ns meten wat eruit komt.. Jij en je vrouw hartelijk bedankt voor de vertaling :), ..

Iedereen trouwens want.. Ach, wie ben ik om te denken dat je met enkel het wisselen van buizen het geluid enorm kunt verbeteren, maar we hebben een slecht werkend apparaat werkend gekregen, da's ook heel wat waard en..

Het heeft me niet in de laatste plaats een mooie trip opgeleverd, niet alleen in 't apparaat zelf, maar ook langs nieuw en NOS via allerlei (schimmige) profielen van bedrijven en buizenverkopers, onduidelijke info weer terug naar m'n roots; De Nederlandsche buizen-scene! Het laat zich raden mensen, ook ik heb inmiddels het 'buizen-virus' flink te pakken, dus..

Ga ik de komende tijd 'ns flink lezen, bij wat buizen bouwers langs en gewoon 'ns luisteren (en m'n ogen sluiten voor al dat 'klater-goud' enzo).. Ik had inmiddels al een behoorlijk bedrag opzij gezet, dus hoop ik deze amp. binnenkort te verplaatsen naar de hobbykamer zodra d'r ècht wat goeds in de woonkamer staat :-D , waarschijnlijk tòch een 300B klasse-A; Mijn persoonlijke ultieme buis-ervaring, maar wie weet.. In de liefde ben ik ook niet altijd even trouw.. ;-)


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum